Paneta paneli - Gallant

Ukrasni paneli za ulazna vrata

Naš tim stručnjaka za ukrasne panele bavi se dizajniranjem, proizvodnjom i prodajom ukrasnih ispuna za vrata i ravnih glatkih panela izrađenih od visokokvalitetnih materijala još od 2002. godine. Proizvodi se izrađuju najnovijom tehnologijom i samo od prvoklasnih materijala što jamči odličnu toplinsku i zvučnu izolaciju, vremensku postojanost i, naravno, sigurnost.

Paneli zadovoljavaju sve zahtjeve zvučne i termičke izolacije, kao i potpunu sigurnost, a dodavanje ojačanja od MDF ploče 8 mm, omogućuju i dodatnu sigurnost i zaštitu.
Osnovni materijali za ispune su PVC ploče, alumijske ploče i HPL.

Ukrasni paneli – Jednostavni za njegu i održavanje

Posebna receptura i sastav PVC ploča, čak i kod bijelih panela stvara sintetički zaštitni sloj. Tako je smanjeno nakupljanje prljavštine i omogućeno lakše održavanje.

Dekori drveta – struktura i izgled poput pravog drveta

Dekor folije omogućuju ukrasne panele s potpunim izgledom i osjećajem pravog drveta.

Aplikacije od od ABS-a lii nehrđajućeg čelika – Stalni zaštitni sloj

Aplikacije i ukrasni okviri su u osnovnoj varijanti od ABS-a titan sive boje. Mogu se koristiti i od nehrđajućeg čelika. Aplikacije imaju optimalnu zaštitu protiv otisaka prstiju i prljavštine. Čišćenje i njega su smanjene na minimum.

Trend boje

Osim u izboru raznih vrsta i izvedbi panela, moguće se poigrati i bojama. Ukusi se razlikuju. Zašto ne bi to pokazali izborom boje panela? Paneta, osim boja HPL ploča, nudi cijeli spektar boja po RAL-u, u koje se mogu plastificirati aluminijski paneli.